működtesse
okosan
a háztartását
WiFi 4SOC 4USB / WiFi 4SOC SCHUKO 4USB
WiFi SOC S / WiFi SOC SCHUKO S
switch

Okos aljzatcsalád WiFi SOC.

Szimpla vagy négyes kivitelben, négy USB aljzattal vásárolhatók meg. Mindegyik változat Schuko vagy French kivitelben. Az aljzatok rendelkeznek háttérvilágítós gombokkal, időkapcsolóval és visszaszámlálóval is. A szimpla kivitel méri az áramfogyasztást is. Aljzat csatlakoztatás a WiFi hálózaton keresztül, távműködtetés okostelefon, táblagép, Ipad vagy más hasonló eszközzel, a Tuya vagy a Smart life alkalmazás segítségével.

3D modell
QR
wifi

A hagyományos készülékeket
változtassa okoskészülékekké

Az okos aljzatcsalád segítségére lesz, hogy a hagyományos háztartási készülékeket intelligens módon tudja működtetni. Varázsoljon például az egyszerű lámpából okoslámpát. Működtesse hasonló módon a hősugárzót, a tévékészüléket, a ventilátort stb. Csak az Ön fantáziáján múlik, mire használja az okos aljzatot. Az aljzatokhoz nem kell semmilyen távirányítót vásárolni, elegendő egy okostelefon és a Wi-Fi hálózat.

mobil

Kényelmes működtetés kézzel,
telefonról vagy hangparanccsal

Az okos aljzatokat közvetlenül az érintős gombokkal, vagy az okostelefonra telepített alkalmazásból működtetheti. Az Amazon Alexával és a Google Assistant hangasszisztensekkel való kompatibilitás alapján hangparancsokkal is működtetheti az aljzatot.

hodiny

Tegye automatikussá
a készülékek működését

A tervező segítségével beállíthatja az aljzathoz csatlakoztatott készülék be- és kikapcsolási idejét (napokat és órákat). Az időkapcsolóval a csatlakoztatott készülék automatikus kikapcsolását lehet beállítani. Így automatikussá lehet tenni például a lámpák be- és kikapcsolását, vagy a például a tévékészülék kikapcsolását is. A lehetőségeknek csak az Ön fantáziája szab határt.

flek
prase

Figyelje a fogyasztást

Már nem kell feleslegesen fizetnie az elhasznált áramért. Mindegyik szimpla aljzat rendelkezik fogyasztásmérővel is. Figyelheti a csatlakoztatott készülék pillanatnyi vagy hosszan tartó fogyasztását, így elkerülheti a felesleges kiadásokat.

mobil

Használja ki a készülékek
távműködtetési lehetőségét

Az aljzatokhoz csatlakoztatott készülékeket a mobilalkalmazásból akár otthonról, akár a Föld másik oldaláról is működtetheti. Például leellenőrizheti, hogy nem felejtett-e bekapcsolva valamilyen készüléket, vagy a fűtést, illetve a légkondit még a hazatérése előtt bekapcsolhatja. Az egyes készülékeket több személy is működtetheti, amennyiben jogosultságot kapnak ehhez.

flek
mikrofon

Működtesse kényelmesen
az otthonát

Az aljzatok együttműködnek az Amazon Alexával és a Google Assistant hangasszisztensekkel. Ez lehetővé teszi az egyszerű hangparancsokkal történő kényelmes működtetést. Az Amazon Echo és a Google Home alkalmazásokban egyszerűen hozzá lehet adni a termékeinket a harmadik felektől származó egyéb okostermékek csoportjához.

clovek

Próbálja ki az egyéb funkciókat is

Az alkalmazásban sok más funkciót is be lehet állítani, például több aljzat csoportosítását, különböző fény forgatókönyvek beállítását és szerkesztését, automatizált funkciók létrehozását (pl. működés a kültéri hőmérséklet vagy az Ön pillanatnyi helyzete függvényében).

Csatlakoztatás
Csatlakoztatás
WiFi
Támogatott szabványok
IEEE 802.11 b/g/n (2,4 GHz)
Csatlakozási lehetőségek
Támogatott operációs rendszerek
Android, iOS
Kompatibilitás
Google Assistant, Amazon Alexa
Tápellátás
hálózatról
Alkalmazás nyelvei
cseh, lengyel, szlovák, angol
Közös tulajdonságok
Tápfeszültség/frekvencia
220-240V 50/60Hz
Funkciók
Működtetés mobil alkalmazáson keresztül, hangparanccsal történő működtetés
WiFi 4SOC 4USB / WiFi 4SOC SCHUKO 4USB tulajdonságok
Maximális terhelhetőség, áram
2400W/10A
Maximális USB áram
4x1A
Dugasz típusa
E/F típusú dugasz
1. aljzat típusa és száma
4 db E típusú aljzat
1. aljzat típusa és száma (SCHUKO)
4 db F típusú aljzat
2. aljzat típusa és száma
4 db USB-A típusú aljzat
2. aljzat szabványa
USB 2.0
Vezeték hossza
1,8m
WiFi SOC S / WiFi SOC SCHUKO S tulajdonságok
Maximális terhelhetőség, áram
3500W/16A
Dugasz típusa
E/F típusú dugasz
Aljzat típusa
1 db E típusú aljzat
Aljzat típusa (SCHUKO)
1 db F típusú aljzat
Funkció
Áramfogyasztás mérése
Az összes termék megvásárolható elektro boltokban, áruházakban és az e-shopokon.
További információkért forduljanak hozzánk.
ELÉRHETŐSÉGEK