okoskamerák
tartsa megfigyelés
alatt az otthonát
bárhonnan
WiFi CAM WS1
cam WS1

IP66 védettségű WiFi CAM WS1 kültéri okoskamera. Beépített hangszóró és mikrofon, 2MPix kamera, Full HD 1080p felbontással, 90°-os látószög, infravörös éjszakai látás 30 m-ig, LED világítás, WiFi antenna, mozgásérzékelő, kézi kameraforgatás, hálózati port, MicroSD kártyahely max. 128 GB, tápellátás hálózati adapterről. Kamera csatlakozás a WiFi hálózaton keresztül, távműködtetés okostelefon, táblagép, Ipad vagy más hasonló eszközzel, a Tuya vagy a Smart life alkalmazás segítségével.

3D modell
QR
fullHD

Figyelje a háza környékét
kiváló felbontással

Legyen éjjel vagy nappal a minőséges képről gondoskodik egy Full HD 1080p kamera 90 fokos szöggel. A kamerát vízszintes síkban 360°-os, függőleges síkban 80°-os szögben lehet kézzel elforgatni. Minőségi vezeték nélküli adatátvitel a kamerához mellékelt antenna segítségével. A kamera vízhatlan kivitelű, a védettsége IP66.

mobil

Figyeljen mindenre,
ami az otthona környékén történik

Az okostelefonon, a táblagépen vagy más hasonló eszközön kövesse szemmel az otthona körüli eseményeket, vagy tekintse meg a korábbi felvételeket, akár otthonról, akár a világ bármely pontjáról. A kétirányú audió rendszer használatával távolról kommunikálhat, illetve meghallgathatja a mikrofon által felvett hangokat. Az alkalmazás segítségével pillanatképeket vagy filmfelvételeket készíthet és menthet el a telefonjára.

mesic

A sötétség már
többé nem akadály

Az infravörös fény 30 méteres hatótávolságával a kamera sötétedés után is biztosítja a tökéletes felügyeletet. Az éjszaki látást nem kell bekapcsolni, megfelelő világítás hiányában automatikusan bekapcsol. A kamerába épített LED lámpa mozgás érzékelése esetén bekapcsol, és javítja a felvétel minőségét.

flek
zamek

Védje meg
az otthonát és
vagyontárgyait

Az alkalmazás a mozgás felismerése esetén figyelmeztető és biztonsági üzenetet, valamint 1080p felbontású fényképet küld. A hívatlan vendéget a kétirányú kommunikációval lehet elriasztani. A LED lámpa mozgás érzékelése esetén éjszaka bekapcsol. A felvételek max. 128 GB kapacitású microSD kártyán vagy cloud tárhelyen is tárolhatók.

kladivo

Nincs többé bonyolult szerelés

Az előkészületi munkák és a kábelvezetés már nem okoz problémát. A csomagolásban található adapter 1 vezetéke mikro USB csatlakozóban végződik. A kommunikációról WiFi gondoskodik, b/g/n szabványok segítségével. A kamerát falra vagy más tárgyakra is fel lehet szerelni.

flek
clovek

Próbálja ki az egyéb funkciókat is

Az alkalmazásban sok más funkciót is be lehet állítani: például a kamerát a helyiség szerint lehet elnevezni, jogosultságot lehet adni más személyeknek, időterv szerint lehet felvételeket készíteni stb.

Csatlakoztatás
Csatlakoztatás
WiFi
Támogatott szabványok
IEEE 802.11 b/g/n (2,4 GHz)
Csatlakozási lehetőségek
Támogatott operációs rendszerek
Android, iOS
Tápellátás
hálózati adapter
Alkalmazás nyelvei
cseh, lengyel, szlovák, angol
Tulajdonságok
Használat
beltéri, kültéri
Forgatás
nem
LED világítás
igen
Éjszakai látás
igen
Kivitel
egy helyben álló
Funkciók
mozgásérzékelés, beépített mikrofon, beépített hangszóró, figyelmeztető üzenet küldése, felvétel microSD kártyára és cloud tárhelyre
Videó
Maximális felbontás
1920 × 1080 képpont
Éjszakai látás max. hatótávolsága
30 m
Látószög
90°
Érzékelő típusa
CMOS
Videó tömörítés
H.264
Bemenetek és kimenetek
Interfészek
RJ-45 LAN, MicroSD kártyatartó, WiFi
Memóriakártya foglalat
MicroSD
SD kártya tárhely kapacitás
max. 128 GB
Az összes termék megvásárolható elektro boltokban, áruházakban és az e-shopokon.
További információkért forduljanak hozzánk.
ELÉRHETŐSÉGEK