okoskamerák
tartsa megfigyelés
alatt az otthonát
bárhonnan
WiFi CAM DM1
cam DM1

WiFi CAM DM1 beltéri forgó okoskamera. Beépített hangszóró és mikrofon, 2MPix kamera, Full HD 1080p felbontással, 360° látószög elforgatással , infravörös éjszakai látás 15 m-ig, mozgásérzékelő, mozgó emberek követése, kamera forgatás, hálózati port, MicroSD kártyahely max. 128 GB, tápellátás hálózati adapterről. Kamera csatlakozás a WiFi hálózaton keresztül, távműködtetés okostelefon, táblagép, Ipad vagy más hasonló eszközzel, a Tuya vagy a Smart life alkalmazás segítségével.

3D modell
QR
fullHD

Figyelje otthonát
kiváló felbontással

Legyen éjjel vagy nappal a minőséges képről gondoskodik egy Full HD 1080p kamera 90 fokos szöggel. A kamerát az alkalmazás segítségével vízszintes síkban 170°-os, függőleges síkban 30°-os szögben lehet elforgatni.

mobil

Figyeljen mindenre,
ami otthon történik

Az okostelefonon, a táblagépen vagy más hasonló eszközön kövesse szemmel az otthon történő eseményeket, vagy tekintse meg a korábbi felvételeket, akár otthonról, akár a világ bármely pontjáról. A kétirányú audió rendszer használatával kommunikálhat a családtagjaival vagy háziállataival. Az alkalmazás segítségével pillanatképeket vagy filmfelvételeket készíthet és menthet el a telefonjára.

mesic

A sötétség már
többé nem akadály

Az infravörös fény 15 méteres hatótávolságával a kamera sötétedés után is biztosítja a tökéletes felügyeletet. Az éjszaki látást nem kell bekapcsolni, megfelelő világítás hiányában automatikusan bekapcsol.

flek
zamek

Védje meg
az otthonát és
a családtagjait

A mozgó személy automatikus követésének segítségével semmilyen fontos eseményről sem marad le. Az alkalmazás a mozgás felismerése esetén figyelmeztető és biztonsági üzenetet, valamint 1080p felbontású fényképet küld. A hívatlan vendéget a kétirányú kommunikációval lehet elriasztani. A felvételek max. 128 GB kapacitású microSD kártyán vagy cloud tárhelyen is tárolhatók.

kladivo

Nincs többé bonyolult szerelés

Az előkészületi munkák és a kábelvezetés már nem okoz problémát. A csomagolásban található adapter 1 vezetéke mikro USB csatlakozóban végződik. A kommunikációról WiFi gondoskodik, b/g/n szabványok segítségével. A kamerát a bútorra lehet helyezni, vagy falra és mennyezetre is fel lehet szerelni.

flek
clovek

Próbálja ki az egyéb funkciókat is

Az alkalmazásban sok más funkciót is be lehet állítani: például a kamerát a helyiség szerint lehet elnevezni, jogosultságot lehet adni más személyeknek, időterv szerint lehet felvételeket készíteni stb.

Csatlakoztatás
Csatlakoztatás
WiFi
Támogatott szabványok
IEEE 802.11 b/g/n (2,4 GHz)
Csatlakozási lehetőségek
Támogatott operációs rendszerek
Android, iOS
Tápellátás
hálózati adapter
Alkalmazás nyelvei
cseh, lengyel, szlovák, angol
Tulajdonságok
Használat
beltéri
Forgatás
igen
Éjszakai látás
igen
Kivitel
forgó
Funkciók
mozgásérzékelés, beépített mikrofon, beépített hangszóró, figyelmeztető üzenet küldése, felvétel microSD kártyára és cloud tárhelyre, mozgáskövetés
Videó
Maximális felbontás
1920 × 1080 képpont
Éjszakai látás max. hatótávolsága
15 m
Látószög
90°
Érzékelő típusa
CMOS
Videó tömörítés
H.264
Bemenetek és kimenetek
Interfészek
RJ-45 LAN, MicroSD kártyatartó, WiFi
Memóriakártya foglalat
MicroSD
SD kártya tárhely kapacitás
max. 128 GB
Az összes termék megvásárolható elektro boltokban, áruházakban és az e-shopokon.
További információkért forduljanak hozzánk.
ELÉRHETŐSÉGEK