világítson
okosan
és takarékosan
WiFi LED A60 E27 10W RGB
bulb

LED A60 RGB okosizzó, E27-es foglalatba,
fényáram 900 lm, teljesítmény 10 W (90 lm/W).

Izzó csatlakoztatás a WiFi hálózaton keresztül, távműködtetés okostelefon, táblagép, Ipad vagy más hasonló eszközzel, a Tuya vagy a Smart life alkalmazás segítségével.

color change

Hozzon létre
a hangulatának megfelelő légkört

A 16 millió színárnyalatnak köszönhetően, az alkalmazásban beállíthatja a kívánt színt. A beállított színárnyalat sötétíthető és a fényereje is növelhető. Egy kattintással fényforgatókönyvek is bekapcsolhatók, amelyek kivitele, időzítése és színváltoztatása is beállítható.

bulb

Állítsa be
a fényerőt és
a színhőmérsékletet igénye szerint

Beállíthat bármilyen színhőmérsékletet, a meleg fehértől a hideg fehérig, majd ezeket akár sötétíteni is lehet. Előre programozott beállítások közül is választhat (pl. olvasáshoz, munkához, alváshoz). Egyszerűen beállíthatja a munkához vagy a pihenéshez a környezeti megvilágítást.

hodiny

Állítsa be a lámpák
be- és kikapcsolását

A tervező segítségével beállíthatja a lámpa be- és kikapcsolási idejét (napokat és órákat). Az időkapcsolóval a lámpa automatikus kikapcsolását lehet beállítani.

flek
noty

Állítson be villogó
színeket a hallgatott zenéhez

Hozzon létre koncertélményeket idéző lámpavillogást a hallgatott zenékhez. Az alkalmazás az okostelefon mikrofonját használva, a hallgatott zenének a ritmusával szinkronban villog.

mobil

Használja a távműködtetést

Az izzót vagy az izzócsoportot otthonról vagy bárhonnan lehet működtetni, legyen például a munkahelyén, vagy a Föld másik oldalán.
Az egyes eszközöket több személy is működtetheti, amennyiben jogosultságot kapnak ehhez.

flek
mikrofon

Működtesse kényelmesen
az otthonát

Az izzó együttműködik az Amazon Alexával és a Google Assistant hangasszisztensekkel. Ez lehetővé teszi az egyszerű hangparancsokkal történő kényelmes működtetést. Az Amazon Echo és a Google Home alkalmazásokban egyszerűen hozzá lehet adni a termékeinket a harmadik felektől származó egyéb okos termékek csoportjához.

clovek

Próbálja ki az egyéb funkciókat is

Az alkalmazásban sok más funkciót is be lehet állítani, például több izzó csoportosítását, különböző fény forgatókönyvek beállítását és szerkesztését, automatizált funkciók létrehozását (pl. működés a kültéri hőmérséklet vagy az Ön pillanatnyi helyzete függvényében).

Csatlakoztatás
Csatlakoztatás
WiFi
Támogatott szabványok
IEEE 802.11 b/g/n (2,4 GHz)
Csatlakozási lehetőségek
Támogatott operációs rendszerek
Android, iOS
Kompatibilitás
Google Assistant, Amazon Alexa
Tápellátás
hálózatról
Alkalmazás nyelvei
cseh, lengyel, szlovák, angol
Tulajdonságok
Tápfeszültség/frekvencia
220-240V 50/60Hz
Teljesítményfelvétel
10W
Fényáram
900lm
Beállítható színhőmérséklet
2700-6000K
Funkciók
Működtetés mobilalkalmazás segítségével, hanggal történő működtetés, beállítható fényszín, beállítható színhőmérséklet, sötétíthető
Az összes termék megvásárolható elektro boltokban, áruházakban és az e-shopokon.
További információkért forduljanak hozzánk.
ELÉRHETŐSÉGEK